28 maart 2022

Reserveer jouw woning

Reserveer jouw woning

Afgelopen vrijdag zijn we gestart met de pre-sale van Zuyd Kwartier. Op de website hebben we de verkoopdocumentatie geplaatst zoals de verkoopbrochure, technische omschrijving en de prijslijst.

Vanaf nu is het ook mogelijk om het inschrijfformulier in te vullen op de website in jouw accountomgeving. Als je hier vragen over hebt dan kan je contact opnemen met NEXTHome. Heb je vragen over de woningen dan kan je contact opnemen met de makelaar. Zij helpen jou graag.

Belangrijk om te weten

Om in aanmerking te komen voor een woning in Zuyd kwartier tijdens de pre-sale fase is het van belang om het inschrijfformulier op de website in te vullen. Het inschrijfformulier kan je vanaf 31 maart om 9:00uur indienen.

Op de website hebben we het verkoopproces tot in detail uitgelegd. Het verkoopproces is hier terug te vinden. We hebben nogmaals de data opgenomen in deze mail zodat je tijd vrij kunt maken in je agenda.

* Oriënteer je: vooruitlopend op 31 maart kan je een oriëntatiegesprek aanvragen bij NEXTHome. Met dit gesprek krijg je voorrang bij de reserveringsgesprekken.

* Schrijf je in: sinds 25 maart is het formulier online, op 31 maart 09.00uur kan je het inschrijfformulier indienen.

* Reserveringsgesprekken: op 6&7 april starten de reserveringsgesprekken. 

Plan je oriëntatiegesprek met NextHome en krijg voorrang

Met dit gesprek krijg je voorrang op kandidaten die geen oriëntatiegesprek hebben gehad.

In het gesprek gaan de adviseurs van NEXTHome samen met jou aan de slag om te kijken naar jouw woonwensen en financiële mogelijkheden. Aan de hand van jouw inkomen krijg je tijdens dit oriëntatiegesprek ook te horen of een hypotheek (mits die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jij dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is. Als blijkt dat de woning haalbaar en betaalbaar is, maak je kans op de woning van jouw voorkeur.

NextHome is te bereiken op het telefoonnummer 0186-745772. Je mag een afspraak plannen met Marco Bijl of Daniëlle Schuller.

Disclaimer: Dura Vermeer ziet zelf geen financiële gegevens van (potentiële) kopers in. Wij krijgen alleen te horen of jouw woningvoorkeur haalbaar en betaalbaar is

Ontdek je maandlast

De woningen in Zuyd Kwartier zijn energiezuinig en gasloos. Dit heeft een effect op je energierekening en ook op de maandlast van je hypotheek. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Ontdek hier je maandlast.

Vragen? 

Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze makelaar of financiële adviseur NEXTHome.