01 mei 2022

In verkoop | Meet en Greet 9 mei

In verkoop | Meet en Greet 9 mei

1 mei 2022 start de verkoop van de beschikbare woningen en appartementen in het project Zuyd Kwartier! Bekijk hier het aanbod en de nog beschikbare woningen.

Hoe nu verder?

Wij hopen uiteraard dat je enthousiast bent over het project en belangstelling hebt voor één of meerdere beschikbare woningen of appartementen. Deze belangstelling kun je vanaf 1 mei kenbaar maken door je digitaal in te schrijven. Het inschrijfformulier vind je terug in je persoonlijke account. 

Je kunt je inschrijven tot donderdag 12 mei 12:00 uur.

Procedure toewijzing

Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen en appartementen toegewezen. De toewijzing vindt plaats door middel van een geautomatiseerd systeem. Uitgangspunt voor deze toewijzing is dat er naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers wordt gestreefd. Er zal worden getracht om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen.

Alle ingeschrevenen ontvangen uiterlijk 16 mei 2022 bericht. Alle kandidaten aan wie een woning is toegewezen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een informatief gesprek met één van de makelaars. In dit persoonlijk gesprek krijg je een toelichting op het project en de woning en word je geïnformeerd over alle aspecten van het aankopen van een nieuwbouwwoning.

Na dit gesprek blijft de woning nog maximaal een aantal dagen voor je gereserveerd. Binnen deze periode beslis je of je wel of niet tot aankoop van de betreffende woning overgaat.

De kandidaten aan wie geen woning is toegewezen ontvangen daarover een e-mail met de mededeling dat zij reserve kandidaat zijn (voor de bouwnummers die je hebt opgegeven middels het inschrijfformulier). Indien er een kandidaat afvalt wordt dezelfde toewijzingsprocedure gevolgd voor de vrij gekomen woning. Wij kunnen je in deze e-mail dan ook niet berichten op welke plaats je op de reservelijst staat.

Meet and greet 9 mei 17.30-19.00 uur

We kunnen ons goed voorstellen dat je wellicht nog inhoudelijke vragen hebt over de woningen en het plan alvorens je wil inschrijven. Daarom organiseren we op 9 mei tussen 17:30 uur en 19:00 uur een Meet and Greet in de Blokstallen (adres: Blokstallen 2 te Bergen op Zoom). We stellen het op prijs als je je komst aanmeldt via je persoonlijke account of door een telefoontje of mailtje naar de makelaar (zie gegevens onderaan).

De woningen van Zuyd Kwartier

Energiezuinige woning

De woningen en appartement zijn zeer duurzaam, gasloos en standaard voorzien van een lucht-waterwarmtepomp, douchegoot-wtw, vloerverwarming en -koeling en triple glas. De woningen zijn standaard tevens voorzien van zonnepanelen!

Comfort

De woningen en appartementen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis.

Inclusief luxe keuken en sanitair

De woningen en appartementen zijn standaard uitgerust met luxe keuken van SieMatic met luxe inbouwapparatuur van Siemens en compleet sanitair van Villeroy & Boch. Wil je maatwerk? Bij Thuis de showroom is alles mogelijk!

Wonen met lage maandlasten

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Deze Duurzaamheidshypotheek wordt door onze vaste partner NextHome aangeboden.

Eigen parkeerplaats

Elke woning is voorzien van een eigen parkeerplaats.

Vragen? 

Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze makelaar of financiële adviseur NEXTHome.

Met vriendelijke groet,
Team Zuyd Kwartier
https://www.zuyd-kwartier.nl/